Evenimente Detalii personale Profilul meu Setări cont Potrivirile mele Ieșire din cont
×
Bine ai revenit
×
Creare cont

Prin înscriere ești de acord cu Termeni și condiții & Politica de confidențialitate
Acest site folosește reCAPTCHA și termenii Google: Privacy Policy & Terms of Service

Ce presupune conceptul de speed-dating online?
Speed dating-ul este o formă organizată de matchmaking, cu un obiectiv practic: simplifică întâlnirea unor persoane cu alte persoane. Speed dating-ul online are toate regulile unui speed-dating obișnuit, însă, datorită situației actuale în care ne aflăm, dar și a tehnologiei de care dispunem, tot procesul se întâmplă online.
Cum funcționează o întâlnire de speed-dating?
Un număr egal de participanți, femei și bărbați, vor intra într-o cameră virtuală și vor putea să vorbească one-on-one. După această mini-întâlnire (semnalizată la cele fiecare 3 minute printr-un sunet specific) dacă ambii parteneri consideră că atracția este reală, au posibilitatea să aleagă butonul de (couple) și să primească datele de contact pentru a continua discuția. Totodată, în timpul întâlnirii vei avea ocazia să prelungești conversația cu 2 minute (această opțiune este limitată la una per eveniment). Nu uita! Important este să te relaxezi și să te simți bine!
Cât durează un eveniment de speed-dating online?a
Fiecare ședință va avea 3 minute. Dacă întâlnirea îți este pe plac, poți cere o singură dată (per event) o prelungire de 2 minute.
Ce trebuie să faci pentru a participa la eveniment?
Înscrie-te la eveniment aici Așteaptă să primești email-ul de confirmare Pregătește-te de o seară de relaxare și socializare cu oameni noi

Locurile sunt limitate la 36 de participanți. Grăbește-te să-ți prinzi locul!

Pot accesa evenimentul de pe orice device electronic?
Da, ai nevoie doar de o conexiune stabilă la internet și de acces la camera video + microfon.
Câți participanți vor fi?
La început, numărul de participanți va fi limitat la 36 persoane. 18 persoane de sex masculin, 18 persoane de sex feminin.
Care este media de vârstă?
Fiecare eveniment va avea propria sa categorie de vârstă.
Cum îl contactez pe cel / cea care mi-a plăcut?

La finalul fiecărei întâlniri virtuale vei avea la dispoziție două opțiuni cuplu sau devreme acasă

Dacă alegi cuplu – vei putea avea acces la datele personale ale partenerului tău. Dacă alegi devreme acasă - vom avea grijă ca voi doi să nu vă mai întâlniți la următorul eveniment.

M-am răzgândit, nu mai vreau să particip la eveniment. Cum procedez?
Este suficient să ne dai un email pe adresa contact@couple.ro sau un reply la înscriere și să ne spui că nu mai poți ajunge la eveniment. Însă, de reținut: dacă te răzgândești pe parcurs, numărul de participanți va deveni neechilibrat, așa că, gândește-te de două ori dacă vrei să renunți.
Nu mă pot conecta la eveniment. Cum putem rezolva problema?
Verifica daca folosesti un browser compatibil (Chrome, Safari, Firefox sau Opera). Foloseste un calculator - pe dispozitivele mobile pot aparea probleme de compatibilitate. Verifica microfonul si camera.
Unde pot oferi feedback-ul meu?
La finalul evenimentului vei primi un email cu un formular pe care ți-am fi recunoscători dacă l-ai completa cu feedback-ul tău. Orice informație pe care ne-o poți oferi legată de experiența ta la evenimentul nostru ne va fi de ajutor.

Închide